На першому засіданні Верховної Ради України, яке відбулося 29 серпня, признали нового прем'єр-міністра України. Так, перше засідання нового Кабінету міністрів під головування Олексія Гончарука відбудеться у понеділок, 2 серпня.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"2 вересня головуванням прем'єр-міністра України Олексія Гончарука відбудеться засідання уряду. Початок: 14:00", - йдеться в повідомленні.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що перед засіданням відбудеться зустріч президента Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради, Кабінету міністрів та правоохоронних органів. Зустріч розпочнеться о 12:00 в Офісі президента на вулиці Банковій.
Відомо, що до нового Кабінету міністрів входитимуть 17 міністрів – замість 25, як раніше. Сам Олексій Гончарук, опублікував відео на власній сторінці у соцмережі Facebook, де привітав учнів з 1 вересня. У ролику Гончарук катається по будівлі Кабміну на самокаті і розповідає про саму будівлю.

"Привіт, друзі. Сьогодні 1 вересня, День знань. Завтра ви підете в школу... А я піду на роботу в Кабінет міністрів України, де я працюю прем'єр-міністром. Коли хтось із вас також буде прем'єр-міністром. Але на той момент Україна вже буде сильною модерновою державою, з якою рахуватимуться у світі. Тоді уряд буде працювати в сучасному інноваційному будинку, який ви обов'язково побачите. Як це виглядає сьогодні, я хочу вам показати", - розповідає у відео Гончарук

Перше вересня — це завжди старт. Для когось — шкільного життя, для когось — студентського. Моє перше вересня співпало з першим тижнем прем‘єрського життя! Серйозний виклик — зробити українську освіту сучасною, конкурентною, європейського зразка. Якраз для молодої, амбітної команди, що якраз формує Anna Novosad З першим вересня всіх, хто навчається та викладає! Змінимо країну разом! Все буде добре. Не перемикайтесь. ;)

Geplaatst door Oleksiy Honcharuk op Zondag 1 september 2019

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що прем'єр-міністр Гончарук поставив крапку в переписі населення: "Виборів тепер точно не буде".