Вперше в історії України міністерство освіти і науки очолить людина з західною освітою, Ганна Новосад.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що в МОН Ганна Ігорівна зайшла разом з командою Сергія Квіта. Інна Совсун, тоді заступник міністра, запросила її на посаду помічниці.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Новосад отримала диплом бакалавра політології НАУКМА у 2011 році, а у 2013 вже закінчила магістратуру в Нідерландах. У МОН вона прийшла в 2014 році, а вже в 2019 їй вдалося стати міністром.

"Це чоловік, який приїхав з Європи, щоб реформувати Міносвіти", - сказав про неї прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, коли представляв новий склад Кабміну.

На посаді, яку тепер займає Новосад дуже важливий професіоналізм і досвід. Адже лише спираючись на власні знання можна не стати жертвою маніпуляцій інших людей.

"Мені відповідальність брати не страшно, за умови, що у мене буде хороша і сильна команда. Без команди, навіть якщо ти найкращий у світі міністр, ти нічого не зробиш", заявила Вона в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, хто стане новим міністром освіти з "Слуги народу".

Як повідомляв Знай. ua, прем'єр Гончарук познайомив українців зі своєю командою.

Також Знай. ua писав, що партія "Слуга народу" втратила п'ятьох депутатів.