Прийшов той час, і український президент Володимир Зеленський розповів своєму екс-колезі, акторові Стасу Боклану, з яким вони разом знімалися в серіалі "Слуга народу", що і чому глава його Офісу Андрій Богдан "шепоче на вухо".

Зеленський заявив, що його права рука Андрій Богдан не може "вгамуватися". Президент лається з колишнім особистим адвокатом українського олігарха Ігоря Коломойського за його "метушливість" і "діяльність".

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю, яке опублікувало одне з українських видань.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Богдану, як виявляється, перепало "на горіхи" і через публікацію в Instagram і Facebook, а також за скандали з журналістами. У той же час, як зазначив Зеленський, голова ОПУ, який відповідає за комунікацію, правові та політичні питання, нібито не впливає на прийняття рішень президентом, оскільки це досить непросто.

Нагадаємо, Пальчевський попередив Зеленського про "подвійне дно" в його оточенні.

Як повідомляв Знай.uа під Вінницею помер друг Яремчука і Ротару: його пісні обожнювала вся Україна.

Знай.uа писав, Олена Зеленська проти Богдана: слуга народу вперше зізнався, хто допомагає приймати рішення.