Стало відомо, що український лідер Володимир Зеленський доручив уряду і Верховній Раді прийняти закони про легалізацію грального бізнесу до 1 грудня 2019 року. Про це Зеленський повідомив на зустрічі з Кабміном України, керівництвом Верховної Ради і силових органів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Так, законопроекти щодо легалізації видобутку бурштину та грального бізнесу повинні розробити до 1 жовтня 2019 року. Відповідальність за це Зеленський доручив прем'єр-міністру України Олексію Гончаруку та міністру фінансів України Оксані Маркарової.

"Прийняти закони про легалізацію грального бізнесу, легалізації видобутку бурштину. Термін — до 1 грудня 2019 року. Відповідальні Дмитро Разумков, Давид Арахамія", - заявив президент України.

До того ж, Зеленський доручив реалізувати повний аудит державних реєстрів, спростити умови підключення бізнесу та громадян до мереж.

Закон про внутрішньо водному транспорті Зеленський зобов'язав до 1 листопада 2019 року, а до 1 грудня 2019 — прийняти закон про Службу фінансових розслідувань, яка повинна замінити податкову міліцію.

Нагадаємо, що Зеленський терміново збирає все керівництво країни і силовиків.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський відправив свого сина у 1 клас.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський розкрив подробиці "нашіптувань" Андрія Богдана.