Нещодавно вийшло інтерв'ю президента Володимира Зеленського, яке він дав з нагоди свого 100 дня перебування при владі.

Український лідер зробив гучну заяву про студію "Квартал 95", яку раніше очолював. Він сказав, що може повернутися на рідну сцену.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Є ідея. Я хочу відвідати "Квартал". Хочу. Я не міг поїхати в Одесу на зйомку, тому що у мене були справи. Але зараз в "Україні" у жовтні, я знаю, будуть зйомки "Кварталу", і я хочу. Просто, офіційно, як глядач. Як не останній глядач. А може ще така ідея - вийти на сцену. Чому ні? Просто дуже дорогі квитки. Для мене буде дешевше на сцені, ніж сидіти за такі гроші", – жартівливо підкреслив президент.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До речі, найближчі зйомки нових випусків "Вечірнього Кварталу" пройдуть 15 і 16 жовтня. І "Знай.uа" стало відомо з власних джерел у студії, що дійсно може бути номер, в якому з'явиться Зеленський. До того ж ініціатива повернутися на сцену йде саме від Зеленського, а не від авторів.

"Ми дуже чекаємо на Володимира Олександровича на концерті "Вечірнього Кварталу". Але нехай він не сподівається, що його присутність на сцені якось вплине на гостроту нашого гумору. Ми все одно продовжимо жартувати про нинішню владу і нових депутатів", – зізналися співробітники "Кварталу".

Нагадаємо, що Олена Кравець з "Кварталу 95" продовжила справу Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розповів, як змінилася його дружина Олена після того, як стала першою леді країни.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський терміново збирає все керівництво країни і силовиків.