Голова Офісу президента Андрій Богдан і його заступники у серпні отримали зарплатню, яка виявилася набагато більшою, ніж у президента Зеленського. Про це повідомляють "Українські новини".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Яку зарплату в серпні отримали перші особи України?

• Володимир Зеленський — 22 540 грн;

• Андрій Богдан — 39 874 грн;

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

• Руслан Рябошапка — 37 644 грн;

• Олексій Гончарук — 32 399 грн;

• Юрій Костюк — 31 724 грн;

• Кирило Тимошенко — 26 407 грн;

• Сергій Трофімов — 25 716 грн.

Андрій Богдан
Андрій Богдан

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Варто відзначити, що Володимиру Зеленському в серпні нарахували заробітну плату в розмірі 28 тисяч гривень. При цьому йому довелося заплатити 5460 гривень податків і зборів.

Голова ОП Андрій Богдан отримав посадовий оклад у розмірі 16 919 гривень, надбавку за вислугу років — 4568 гривень, надбавку за роботу в умовах режимних обмежень — 2743 гривні, надбавку за інтенсивність праці — 8743 гривні та інші виплати (за період службових відряджень, премія, індексація грошових доходів) — 6901 гривня.

Нагадаємо, "бешкетник" Богдан перетворився на мем, навіть Зеленський не стримався.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Рябошапка одним махом звільнив прокурорів відразу чотирьох областей.

Також "Знай.uа" писав, Богдан вдало спародіював Порошенка в Раді.