Нава міністерка МОЗ Зоряна Скалецька заявила, що питання легалізації медичної марихуани потребує додаткового обговорення і в майбутньому буде розроблено новий законопроект стосовно цього.

Про це Скалецька розповіла у середу 4 вересня під час своєї першої пресконференції на посаді.

За словами очільниці МОЗ, "є багато запитань" до поданого в Раду законопроекту щодо легалізації медичного канабісу.

Зоряна Скалецька

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нова очільниця МОЗ також прокоментувала слова своєї попередниці Уляни Супрун про те, що вона виносила на засідання уряду питання легалізації канабісу, однак ініціативу заблокував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Що стосується позиції Авакова щодо каннабісу ... ми переговорили в парламенті. Дійсно, є питання, але це не означає, що воно категоричне. Ми повинні просто опрацювати цей момент більш детально, з максимальним обґрунтуванням питання медичного застосування. Якщо ми обґрунтуємо, я думаю, у нас може бути конструктивна розмова. Якщо ми говоримо про законопроект, який був у Раді, то щодо нього багато питань... ", - зазначила Скалецька.

Скалецька додала, що незабаром може з’явитися ще один законопроект щодо легалізації медичної марихуани.

Нагадаємо, 29 серпня Уляна Супрун та її заступники Павло Ковтонюк та Олександр Лінчевський подали заяви про звільнення з посад.

Як повідомляв портал Знай.ua, Супрун розповіла про зустріч із Зеленським і про теми розмови з президентом.

Також Знай.ua писав, Супрун прокоментувала своє звільнення і пообіцяла повернутись