В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун активно працює над тим, щоб залишитися в Кабміні і при новому прем'єрі.

У середу, 14 серпня, Супрун заявила, що у неї відбулася зустріч з Володимиром Зеленським. Про це вона розповіла перед засіданням Кабінету міністрів, відповідаючи на питання журналістів, чи велися з нею переговори про продовження роботи на посаді міністра охорони здоров'я.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Була зустріч з президентом, з людьми з Офісу Президента. Але ми в загальному обговорювали ідею, щоб трансформація медицини тривала далі. І це найважливіше. Це в більшості своїй - зміст наших розмов: що треба робити, щоб вона далі продовжилася", - обтічно уточнила Супрун.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В.о. міністра охорони здоров'я підкреслила, що значна кількість українців чекає змін на різних рівнях надання медичної допомоги.

Щодо її роботи в новому уряді в.о. голови МОЗ зазначила:

"Щодо нового уряду - я думаю, що це питання до представників Офісу Президента і партії" Слуга народу", бо вони ті, хто формує новий уряд".

Нагадаємо, у партії "Слуга народу" назвали ймовірного кандидата в міністерство охорони здоров'я на місце Супрун.

Як повідомляв портал Знай.ua, медики під Офісом Президента вимагають відставки Супрун

Також Знай.ua писав, Зеленському показали жахливі наслідки реформи Супрун, вижити нереально.