У політиків залишився приблизно місяць, щоб поділити посади в новому уряді. Поки Центрвиборчком продовжує підбивати підсумки виборів, в українському політикумі повним ходом обговорюють, кому і які крісла дістануться в новому уряді і Верховній Раді.

Як повідомляють джерела з команди президента, Володимир Зеленський особисто проводить співбесіди з кандидатами в Кабмін.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У партії "Слуга народу" називають ймовірного кандидата в міністерство охорони здоров'я. Про це пише сайт "Сегодня".

Зайняти крісло Уляни Супрун може Михайло Радуцький, народний депутат, №18 в списку партії "Слуга народу".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ще до парламентських виборів Михайла Радуцького називали як кандидатуру на пост глави парламентського комітету з питань охорони здоров'я. Після переконливої ​​перемоги "Слуги народу" в ЗМІ з'явилася інформація, що він розглядається на посаду міністра охорони здоров'я.

"Не чув про інших (кандидатур), крім Михайла. У нього є своє бачення того, як краще реалізувати реформу ... Не впевнений (що він буде міністром), але у нього точно є своє бачення, як краще реформувати сферу охорони здоров'я", - зазначив , зокрема, глава штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко.

У той же час сам Радуцький категорично заперечує, що має намір стати міністром.

"Я вже, напевно, 200 раз говорив і ще раз повторюю: я і не збирався займати пост міністра ", - сказав днями політик.

Нагадаємо, радник Зеленського Михайло Радуцький пригрозив Уляні Супрун кримінальною справою

Як повідомляв портал Знай.ua, Уляна Супрун розкритикувала Михайла Радуцького за "расизм".

Також Знай.ua писав, Зеленському показали жахливі наслідки реформи Супрун, вижити нереально.