В Офісі президента України стверджують, що заяви на звільнення Андрія Богдана та інших членів команди Зеленського є, але надати їх копії не можуть через відсутність офіційної реєстрації.

В ОПУ заявили, що Андрій Богдан та інші члени команди президента свої заяви про звільнення офіційно не реєстрували. Про це йдеться у відповіді Офісу Зеленського на запит "Українських новин".

Після скандалу з витоком заяви про "відставку" Богдана, Зеленський заявляв про те, що всі члени його команди не тримаються за владу і написали заяви про відставку з відкритою датою. Президент також обіцяв при необхідності показати суспільству ці заяви.

"Оскільки зазначені заяви не зареєстровані в реєстраційно-довідкової базі Офісу президента України і не були подані офіційно, копії їх не можуть бути надані в порядку закону", - йдеться у відповіді Офісу Зеленського на запит "Українських новин".

Втім, в ОПУ не відкидають сам факт існування таких заяв, що підтверджує сам глава держави.

"Президент України Володимир Зеленський підтвердив існування заяви про звільнення від керівника Офісу президента України Андрія Богдана, повідомивши одночасно, що такі заяви писали всі ключові люди, які прийшли з ним на посаді", - йдеться у відповіді.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, 1 серпня в ЗМІ з'явилася інформація про те, що глава Офісу президента Андрій Богдан написав заяву про звільнення.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від голови ОПУ Андрія Богдана, пояснивши, що такі заяви є від всіх членів його команди

Також Знай.ua писав, відставку Богдана показали у веселих фотожабах.