У четвер, 1 серпня, з'явилася інформація про те, що глава Офісу президента Андрій Богдан написав заяву про звільнення. Про це заявив один із керівників ОП, який відповідає за медіанапрямок. Президент України Володимир Зеленський у свою чергу підтвердив існування заяви на звільнення від голови Офісу Президента України Андрія Богдана.

Про це він заявив під час розмови з представниками ЗМІ в Івано-Франківську, повідомляє прес-служба президента.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак Зеленський додав, що такі заяви написали усі люди, які зайняли ключові посади в країні. Президент їх підпише, якщо вони не справлятимуть зі своїми обов'язками.

Володимир Зеленський і Андрій Богдан
Володимир Зеленський і Андрій Богдан

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи Президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку", – заявив Володимир Зеленський.

Глава держави уточнив, що не підписував цю заяву на звільнення Андрія Богдана й поки не збирається цього робити. Також президент зазначив, що за потреби може показати суспільству всі заяви на звільнення від членів його команди.

Нагадаємо, що Зеленський виявився одним з найпопулярніших політиків у Росії: вище тільки Путін.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Також Знай.uа" писав, Зеленська розкрила пікантний секрет президента та Богдана: "Вночі хоч не змушують...".