Перша леді країни Олена Зеленська спритно поставила на місце жартівника.

Так, нещодавно президент України Володимир Зеленський опублікував у своєму профілі в Instagram фото, на якому зображений на пляжі в Одесі. На знімку гарант сидить у компанії глави ОП Андрія Богдана.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувач Олег Челахов вирішив у відповідь опублікувати на своїй сторінці в Facebook кумедну фотожабу, підписавши Богдана ім'ям Лена. Дружина президента Олена Зеленська прокоментувала цей мем.

"Олена Зеленська, тебе ще в монастир не здали? Переживаю", — написав під знімком Олег Челахов.

Перша леді відповіла цікавому українцю: "Яка краса! Охолоньте, я фотографувала". Челепахов зазначив, що сподівається, що першу леді "хоча б вночі не змушують цього робити".

Нагадаємо, Богдану пропонували хабар "смотрящі" Кличко.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент вперше показав обличчя молодшого сина.

Також портал Знай.ua писав, Олена Зеленська раптово "здала" таємницю Богдана.