Україна затамувала подих після новини про відставку глови Офісу президента Андрія Богдана. Більшість ЗМІ ще вчора повідомляли про якусь заяву з дивним текстом та прикріпляли фото. Варто наголосити, що прості українці уже охрестили новину "жирною качкою".

У нібито своїй заяві Андрій Богдан написав наступне: "Прошу звільнити мене із займаної посади за власним бажанням з моменту бажання". Представники офісу президента відразу ж спростували, що їх шеф йде з посади.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У п'ятницю, 2 серпня Володимир Зеленський розставив усі крапки над "і" та пояснив, чому Богдан "звільняється". Зеленський підтвердив наявність заяви Богдана про відставку. Тільки ось президент пояснив, що такі заяви є від всіх членів його команди і додав, що в разі необхідності може надати подібні заяви на звільнення і від інших членів його команди.

Нагадаємо, що Зеленський виявився одним з найпопулярніших політиків у Росії: вище тільки Путін.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Також Знай.uа" писав, Зеленська розкрила пікантний секрет президента та Богдана: "Вночі хоч не змушують...".