Відомий астролог Влад Росс назвав ідеальне місце проведення зустрічі президента України Володимира Зеленського із президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це Влад Росс розповів виданню "Главред".

Він зазначив, що якщо із зустріччю Володимира Зеленського і Дональда Трампа є якась ясність, враховуючи, що президент США запросив Зеленського в Вашингтон, то зустріч українського президента з Володимиром Путіним поки що не складається.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Зірки говорять, що Трамп, в будь-якому випадку, після першої зустрічі з Зеленським назве його своїм другом, поплеще по плечу і скаже, що Зеленський – класний. І початок таким дружнім відносинам вже належить – між американським і українським президентами відбувся досить милостивий телефонна розмова, коли Трамп привітав його з успіхом на парламентських виборах", – заявив астролог.

Ідеальним часом для зустрічей і переговорів на важливі для України теми астрлог називає другу половину вересня. Саме цей період найкраще підходить для вирішення конфліктних ситуацій та знаходження компромісів навіть у найважчих питаннях. Росс радить Зеленському планувати зустріч з Володимиром Путіним (якщо вона буде на порядку денному) після 14 вересня.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

путін
путін

"Хороший період, коли два Володимира могли б зустрітися з користю для справи, триватиме до 3 жовтня. Ідеальний варіант – зустріч 14 вересня. Він може сісти десь на сходинку, в машині і провести плідну бесіду, розташувавши співрозмовника до себе. Адже Водолій, яким є за знаком Зодіаку Володимир Зеленський – це самий неформальний знак Зодіаку. Тому найбільшого успіху в переговорах Зеленський може домогтися в неформальній обстановці, наприклад, де-небудь на риболовлю", – резюмував він.

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Макрон терміново зателефонував Зеленському, дізнавшись про новий Кабмін: як оцінив перший день Ради президент Франції.