Рішення апеляційного суду Києва звільнити з-під варти фігуранта справи про збитий MH17 Володимира Цемаха розлютило українців.

У соцмережах з'явилася різка реакція людей відразу після того, як стало відомо, що Цемаха відпустили просто у залі суду.

Українці висловлюють своє обурення, критикують чинну владу та вимагають дати судді довічне за ухвалення такого рішення.

Блогер і учасник бойових дій на Сході країни Олександр Данилюк різко відреагував на звільнення головного підозрюваного у збитті MH17.

За його словами, не має значення, на скільки Цемах причетний до цього злочину, але він вбивав українців на Донбасі. Тому рішення суду – це стовідсоткова зрада, вважає блогер.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Щодо Цемаха. Не знаю наскільки він ключовий чи не ключовий свідок, але він - тварина, яка вбивала українських солдат, і звільнення якого - безумовна стовідсоткова зрада", - написав Данилюк у Facebook.

Щодо Цемаха. Не знаю наскільки він ключовий чи не ключовий свідок, але він - тварина, яка вбивала українських солдат, і звільнення якого - безумовна стовідсоткова зрада.

Geplaatst door Oleksandr Danylyuk op Donderdag 5 september 2019

Нагадаємо, 5 вересня київський апеляційний суд звільнив з-під варти фігуранта у справі збитого MH17 Володимира Цемаха.

Як повідомляв портал Знай.ua, Романенко пояснив наслідки звільнення Цемаха

Також Знай.ua писав, депутати Європарламенту закликали Україну не передавати Росії в рамках обміну полоненими бойовика "ДНР" Володимира Цемаха.