У четвер, 5 вересня, пройшло засідання президентської партії "Слуга народу", де взяв участь сам глава держави Володимир Зеленський. Після закінчення засідання глава парламентської фракції Давид Арахамія відзначився гучною заявою.

Так, на питання журналістів про те, чи впливає якось на голосування і рішення фракції лідер України Володимир Зеленський, нардеп відповів неоднозначно.

Давид Арахамія
Давид Арахамія

"У нас дуже високий рівень довіри до президента, навіть більше, ніж населення. У населення – 73%, у нас – майже 100%", - спробував пояснити Давид Арахамія.

За його словами, партія приймає рішення в парламенті одноголосно тільки тому, що всі законопроекти, за які голосують "слуги народу", подавав саме Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Коли це почне працювати трохи пізніше, тоді будуть можливі якісь інші обставини", – додав голова фракції "Слуга народу".

Раніше лідер фракції Давид Арахамія розповів, яку структуру має його фракція, і чим він керується при управлінні нею. Давид Арахамія проінформував, що фракція була поділена на 15 міні-фракцій, якими керують його заступники.

Нагадаємо, "Удар штанги" у справі МН17: Романенко пояснив, що спільного між звільненням Цемаха і обміном полоненими.

Як повідомляв портал Знай.ua, Арахамія поставив крапку в амністії бойовиків на Донбасі: "Гратися у Нострадамуса...".

Також Знай.ua писав, позачергові вибори і покупка "Слуги народу": про що шепотілися на секретному засіданні з Зеленським.