Якщо буде оголошена амністія проросійських бойовиків, які брали участь у бойових діях на Донбасі, то тільки не за рахунок здачі національних інтересів, заявивши в ефірі програми "Право на владу" голова парламентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія. Про це повідомляє 24 канал.

Арахамія закликає не гратися в провидців і запевняє, що інтереси України ніхто здавати не буде.

"Я не хочу, щоб ми зараз гралися в "Нострадамуса". Ві бачите, яка ситуація –вона динамічно змінюється. Я точно можу сказати – у нас рамка дуже проста: не здавати інтереси України. А там, як воно буде надалі – зараз я щось говоритиму вам, а потім воно змінюватиметься, тому що ми повинні реагувати на, в тому числі, міжнародну ситуацію", – сказавши Арахамія.

Питання амністії бойовиків пішло з боку Росії. Речник президента РФ Дмитро Пєсков неодноразово заявляв, що Україна нібито у межах мінських урік повинна надати Донецькій і Луганській областях особливий статус, а бойовикам на Донбасі – амністію. Про це мовиться і в українському законі про так звань особливий статус Донбасу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що не підпише закон, який би гарантував амністію для бойовиків.

Нагадаємо, раніше Новий прем'єр Гончарук виявився комунальним "боржником-рекордсменом": роками "бойкотував".

Як повідомляв портал "Знай.uа" Команда Зеленського вводить драконівські податки для IT-фахівців, все "на благо": "Фонд підтримки дурнів".

Також, "Знай.ua" Зеленський всерйоз візьметься за субсидиантов: тотальна чистка, перевірка рахунків та контроль за поїздками.