Українці очікують від нового прем’єр-міністра Олексія Гончарука та його команди дешевої комуналки, економічного зльоту та приватизації. Передає НАРОДНА ПРАВДА.

Напередодні президент України Володимир Зеленський заявляв: "Якщо моделі зменшення комуналки не буде, будемо прощатися з урядом". При цьому він уточнив, що не так важливо, якими будуть тарифи, важливо, щоб частка комуналки в загальних витратах знизилася. Іншими словами, мова йде про зростання зарплат і пенсій.

"Враховуючи досить низькі ціни на газ на світовому ринку, … підвищення, як було раніше, вже не буде. А щоб частка комунальних платежів знижувалася, достатня всього лише утримувати діючі тарифи".

Зазначимо, Кабінет міністрів може впливати тільки на вартість газу. Адже всі інші комунальні тарифи затверджує Нацкомісія у сферах енергетики і комунальних послуг або місцева влада. Але і тут не все так однозначно і просто, адже від ціни на газ залежать тарифи на опалення і гарячу воду.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кабмін має намір за п’ять років досягти зростання економіки на 40%. Для цього, йдеться в статті, потрібно щорічно зростати мінімум на 7% ВВП. При тому, що більш реалістичне зростання, яке прогнозував і минулий Кабмін, і міжнародні агентства – близько 3% щорічно.

Нагадаємо, раніше Залатали "дірку" в бюджеті на мільярди: Держфінмоніторинг отримав престижну нагороду.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Депутатів від "Опоблока" Вілкула та Колеснікова оголосили в розшук: перші подробиці.

Також, "Знай.ua" Атаманюк показав Зеленському ризики Вищого антикорупційного суду, яких не зауважив Богдан: зволікати не можна