У четвер, 5 вересня в КВЦ "Парковий" відбулася зустріч депутатів "Слуги народу" з президентом Зеленським. Засідання найбільшої в Україні франції проходять регулярно, але інформація про них не просочується. Як проходять засідання та що на них обговорюють? Передають "Вести".

В атмосфері закритості

Перед зустріччю з президентом і прем'єром у депутатів відібрали телефони для того, щоб ніхто не злив інформацію журналістам.

Засідання проходило приблизно так: спочатку Зеленський виступав з 20-ти хвилинною промовою, далі депутати задавали йому питання. Запитували про обмін полоненими, але президент заявив, що не буде відповідати на це питання. Після президента слово взяв Гончарук.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Змішані почуття

Існує думка, що багато хто з "Слуги народу" незадоволений засіданням. Нібито команда Зеленського від них дистанціюється від інших депутатів.

Мажоритарник "Слуги народу" Сергій Штепа розповів, що ніяких секретних питань на засіданні не обговорювали.

"Це було закрите засідання фракції разом з президентом і кабінетом міністрів. Президент розповідав своє бачення подальшої роботи. Говорили про нові законопроекти і роботу в мажоритарних округах. Говорив про те, що він хоче, щоб ми працювали злагоджено, як єдине ціле, як одна велика команда. Потім нам дали можливість поставити питання президенту, представникам Офісу президента і міністрів, в тому числі прем'єру. Задавали будь-які питання, які нас цікавили. Були питання про законопроекти. Все, що було потрібно - ми уточнювали. Це було в освітніх цілях, в цілях скласти подальшу стратегію. Нічого секретного не було. Ми сформували бачення нашої роботи.По Арсену Авакову саме 5 вересня питання не порушувалося. На попередніх зборах про нього ставили питання", - розповів Штепа.

Нагадаємо, прем'єр Гончарук познайомив українців зі своєю командою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Собчак розтанула при спогаді про Зеленского.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський відповів на петицію про легалізацію зброї.