Незважаючи на проведені вибори, в українських регіонах залишаються люди, наближені до екс-президента Петра Порошенка.

Про це у своєму відеоблозі розповів новоявлений "слуга народу" Олександр Дубинський.

Дубинський наголосив, що округом, від якого він потрапив до Верховної Ради, досі керують люди Ігоря Кононенка. Саме цим пояснюється те, що Дубинський не має можливості активно займатись своїм округом.

"Справа в тому, що Васильківським і Обухівським районами досі управляють люди Конононенка. От вам Обухівський район. Голова районної адміністрації – Письменний, звільнений, але досі в статусі якогось секретаря знаходиться там і фактично виконує обов'язки голови районної держадміністрації. Словом – рулить всім. Васильківський район – те саме. Тут взагалі був одіозний персонаж – Одинець Ми спіймали його на хуліганці, коли він побив журналіста. Одинця визнали винним. Але звільнений Одинець далі сидить в адміністрації і управляє через свого першого зама Червенка. Це все люди Кононенка".

Дубинський також підкреслив, що губернатором Київської області є Бно-Айріян, якого представляв Зеленський, але це нічого не змінило.

"Призначили вони цього Михайла Бно-Айріяна, а він продовжує робити все, щоб зберегти цю модель, яка досі існує в області від Кононенка", - зазначив Дубинський.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Люди Кононенка досі управляють адміністраціями Васильківського і Обухівського районів, та ще й сидять "смотрящими" над губернатором на темі архітертури та будівництва", - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, Дубинський розповів про те, що суд визнав Ситника корупціонером

Як повідомляв портал Знай.ua, Дубинський зі "Слуги народу" розказав, як знизити ціну на газ для українців

Також Знай.ua писав, що відбувається на закритих засіданнях "Слуги народу"