Керівник Офісу президента України Андрій Богдан выдповыв на запитання про взаємне звыльнення утримуваних осіб з Російською Федерацією.

Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна" у п'ятницю ввечері 6 вересня.

Відповідаючи на питання, Богдан зазначив, що не може коментувати обмін полоненими, так як не всі знає і не може говорити. Але він підкреслив, що громадяни України, їх свобода і здоров'я – головна цінність для держави.

"Я не можу коментувати звільнення, не все знаю, не все можу говорити. Але я обіцяю, і наша команда це буде доводити, що громадяни України – це найвища цінність для нашої держави, їх свобода, їхнє здоров'я, їх воля. Це принципово", - сказав він в ефірі програми.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, у ЗМІ повідомили, що Володимир Зеленський домовився щодо обміну військовополоненими з Росією в ніч на 7 вересня.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сенцов пропав з російських СІЗО: "Місцезнаходження залишається невідомим".

Також Знай.ua писав, Савченко пояснила, як буде відбуватися обмін військовополоненими: "Помилування не існує".