У Державному бюро розслідувань заявили, що Петро Порошенко є фігурантом 13 кримінальних проваджень та оприлюднили графік допитів екс-президента України.

У суботу, 7 вересня, прес-секретар ДБР Анжеліка Іванова повідомила журналістам, що Порошенка викликатимуть на допит 10, 13, 18, 27 вересня і 3 жовтня.

При цьому, вона не уточнила, у якій саме справі Порошенка викликали сьогодні на допит, заявивши, що він є фігурантом 13 кримінальних проваджень в ДБР.

У свою чергу адвокат Порошенка Ігор Головань заявив, що екс-президента викликали на допит за заявою суддів Окружного адміністративного суду Києва про можливе втручання екс-президента в їхню діяльність.

Нагадаємо, Петро Порошенко в п'ятницю, 6 вересня, не прийшов на запланований допит в Державне бюро розслідувань

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Директор ДБР зазначив, що 6 вересня слідчі Державного бюро хотіли отримати свідчення Петра Порошенка у кримінальному провадженні щодо можливого втручання в діяльність суддів Окружного адміністративного суду міста Києва.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенка знову чекають в ДБР.

Також Знай.ua писав, Порошенко встиг відкрити кафе, поки тікав від допитів.