Надто емоційна і напружена зустріч справжніх бранців гібридного XXI століття. Безумовні громадяни України, які заплатили неймовірну особисту ціну, пережили повноцінне пекло і залишилися на плаву, повернулись додому.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook політтехнолог Михайло Подоляк.

... слезы детей, которые дождались. Давайте так. Это просто потрясающая по эмоциональному накалу встреча самых...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Zaterdag 7 september 2019

Він розповів про сльози дітей, які дочекалися батьків і про зустріч, яка дуже потрібна країні саме зараз, коли накопичилося стільки втоми, болю, розчарування, зневір'я.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"В сьогоднішньому Борисполі сталася історія зовсім не про політику і тим більше не про наші традиційні хитрощі. І не про те, хто кого обдурив і за скільки. І точно не про те, хто яку отримав нову розкладку на Великій шахівниці. Це всього лише... одна суцільна і велика емоція. Справжня і дуже рідкісна за нинішнім цинічним часи. І яка просто змушує сльозу виступити на очах. На будь-яких очах. Навіть на тих, хто тільки з крадькома і може... Неважливо, хто ти і чому ти. Неважливо, ким ти себе вважаєш прямо тут і зараз... Іноді дійсно потрібно плакати. Мовчки теж. Тому що ключове тут - сім'ї. Особливо діти, для яких світ з сірого назад став багатобарвним, яскравим, калейдоскопічним", - йдеться у повідомленні.

Як голосно билися серця рідних і близьких... Це також і про країну, яка у нас точно є і у якої все в порядку з справжньою душею. І про юного президента, у якої все ще немає витонченого цинізму і байдужості його попередників...

Літак з президентського авіазагону "Росія" сів у Борисполі

Літак з президентського авіазагону "Росія" сів у Борисполі

Geplaatst door УНН - Українські Національні Новини op Zaterdag 7 september 2019

"Не знаю, але як на мене, то це просто блискуча драма в прямому ефірі, гідна кращих письменників, драматургів і режисерів. Майже Пазоліні і Годар. Сплеск зовсім не награного позитиву... Можна, звичайно, займатися математикою і провінційною політологією. Всерйоз вважати, хто виграв і хто програв. І чому так, а не інакше. Можна слухати все тих же бравурних жлобів з pr-оточення вчорашнього П., які щиро вважають, що Велика Україна можлива тільки тоді, коли віддає своїх дітей на заклання. Байдуже і пачками... Але ми ж прекрасно розуміємо, що насправді, Велика Україна, хай поки розтерзана і розкрадена, проявляється саме в такі моменти)", - завершив автор.

Нагадаємо, Україна обмінюється полоненими з РФ: Цемах і Вишинський поза списком, онлайн-хроніка подій.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що в'язні Путіна вже на рідній землі: Україна сльозами зустрічає політв'язнів.

Також Знай.ua писав, що Олег Сенцов вже Україні: геніальні слова нашого героя.