У суботу, 7 вересня, в аеропорту Бориспіль відбулася зустріч українських військовополонених, які повернулися додому в результаті обміну утримуваних осіб. Президент Володимир Зеленський зняв жовті браслети, які носив на підтримку українських моряків і віддав їх колишнім в'язням Кремля. Відповідне відео опублікував керівник секретаріату голови Верховної Ради України Юрій Лубкович у Facebook.

Як відомо, браслети з прізвищами військовополонених моряків Зеленський продемонстрував на брифінгу в Анкарі 7 серпня.

Зворушливий момент... 🇺🇦

Geplaatst door Yuriy Lubkovych op Zaterdag 7 september 2019

"Мені дали ці браслети батьки наших моряків. Я запевнив їх, що не буду знімати браслети до того часу, поки ми їх не повернемо. У мене як у гаранта Конституції дуже багато справ. І якщо на мить забуваєш про повернення наших моряків, браслети мені допомагають", – сказав президент.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Як відомо, серед українців, які повернулися додому, політв'язні Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Роман Сущенко, Микола Карп'юк, Станіслав Кліх, Павло Гриб, Євген Панов, Артур Панов, Едем Бекіров, Олексій Сизонович, а також захоплені Росією у Керченської протоки 24 моряка.

Нагадаємо, Україна зустріла своїх героїв.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в ЄС вимагають видати Цемаха будь-якою ціною.

Також "Знай.uа" писав, суд звільнив ще одного фігуранта справи про збитий МН17.