У суботу, 7 вересня, між Україною і Росією відбувся обмін утримуваними особами. Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський привітав звільнених полонених з поверненням до України.

Відповідне відео він опублікував на особистих сторінках у соціальних мережах.

"Хто там гвандів, що Зеленський поганий президент? Критикувати можна, але потрібно пам'ятати, що сьогодні те, що зробив Володимир Олександрович, не вдавалося цьому Петру Олексійовичу, якого так люблять наші псевдопатріоти, протягом всієї його каденції. Так тримати, президенте!" - заявив Пальчевський.

Також журналіст сказав, що сподівається не побачити звільнених полонених в політиці.

"Хлопців, яких повернули, сподіваюся не побачити у політиці, аби вони не пішли дорогою Савченко. До речі, і Зеленському нагадую: відбуде каденцію, переодягнеться в актора й піде будувати свою сім'ю", - додав Пальчевський.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

З російського СІЗО "Лефортово" приблизно о 8:40 виїхали два автобуси, в яких імовірно перебували наші кремлівські бранці. Зараз вони вже в Україні, біля трапу їх зустріли родичі та президент Володимир Зеленський. Обмін відбувся за формулою "35 на 35". Таким чином, в Україну повернулися 11 політв'язнів, 22 незаконно захоплених моряки та 2 співробітники СБУ.

Нагадаємо, Знай.ua веде онлайн-хроніку обміну полоненими між Україною і Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко встиг відкрити кафе, поки бігав від допитів.

Також Знай.ua писав, у ЄС вимагають видати Цемаха за будь-яку ціну: Путіну поставлено жорсткий ультиматум, піде під суд.