Інформацію про те, що президент України Володимир Зеленський зателефонував російському лідерові Володимиру Путіну після довгоочікуваного обміну полоненими і вони поговорили на різні теми, офіційно підтвердили в Кремлі.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

путін
путін

Так, стало відомо, що лідери двох країн почали розмову з обговорення закінчення обміну утримуваних між країнами осіб. Президенти дали свою оцінку того, що сталося. При цьому в Кремлі підкреслили, що Путін і Зеленський визнали обмін шансом для відновлення відносин двох країн.

Крім того, президенти Росії і України обговорили ситуацію на Донбасі і прийшли до єдиної думки, що важливо дотримуватися режиму припинення вогню.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також обговорювалася організація саміту "нормандської четвірки". Путін висловився про необхідність продовжити підготовку до саміту, який, на його думку, може стати результативним.

Нагадаємо, взаємне звільнення затриманих багато в чому відбулося завдяки Медведчуку, - Чеснаков.

Як повідомляв Знай.uа Макрон підніс Зеленському несподіваний "сюрприз": "Тепер разом...".

Знай.uа писав, Путін, забирай: полонених українців обміняли на учасника "справи 2 травня в Одесі.