Екс-президент України Петро Порошенко написав слізливий пост в Telegram про 35-річну річницю з дня весілля з його дружиною Мариною Порошенко.

Петро з оптимізмом і альтруїзмом досить дивовижно уявив себе шляхетним романтиком, порівнявши їх союз з Ромео і Джульєттою. Адже у Шекспіра молода любов загинула через сімейні чвари.

Річниця шлюбу

Пам’ятаю, коли ми з Мариною ще зустрічалися, пішли на перше романтичне побачення у кінотеатр на фільм «Ромео і Джульєтта». Відтоді для мене цей фільм і музика з нього стали символом нашої любові. Уже тоді точно знав, що Марина – кохання мого життя. Сьогодні я знову слухаю цю пісню. Адже 35 років тому у цей день Марина сказала мені «так», зробивши найщасливішим у світі чоловіком. Кохаю тебе, моя рідна. Кохаю міцніше з кожним днем ❤

Geplaatst door Петро Порошенко op Vrijdag 6 september 2019

У вітальному повідомленні він написав, що вже "35 років слухає одну і ту ж пісню"...

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Пам'ятаю, коли ми з Мариною ще зустрічалися, пішли на перше романтичне побачення в кінотеатр на фільм "Ромео і Джульєтта". З тих пір для мене цей фільм і музика з нього стали символом нашої любові. Вже тоді точно знав, що Марина - любов мого життя. Сьогодні я знов слухаю цю пісню. Адже 35 років тому в цей день Марина сказала мені "так", зробивши найщасливішою в світі людиною. Люблю тебе, моя рідна. Люблю міцніше з кожним днем", - написав екс-гарант, прикріпивши відео з відповідною мелодією.

Романтик, не інакше. Його світогляд протиставлений погляду раціональному, прагматичному. Як відомо, люди-романтики - це люди, що живуть більше в мріях, а не в реальності, люди, романтично настроєні, схильні до мрійливості, до ідеалізації інших людей і життя.

Нагадаємо, у Києві відкрили кав'ярню корпорації Roshen, яка належить Петру Порошенку.

Як повідомляв портал Знай.ua, кав'ярня Порошенка переплюнула Roshen, українці остовпіли: "Пенсії вистачить на 20 порцій"

Також Знай.ua писав, Порошенко встиг відкрити кафе, поки тікав від допитів.