Свою думку щодо обміну полоненими між Україною та Росією висловив депутат Держдуми Віктор Водолацький. Він вважає, що це може сприяти співробітництву між країни в майбутньому, крім того, Київ може врегулювати багато проблем, в тому числі і по газовому питанню.

Парламентарій заявив що між Росією і Україною відновлюється дипломатичний процес, а команда Володимира Зеленського приймає дуже розумне рішення. Так він прокоментував обмін ув'язненими, - пишуть місцеві ЗМІ.

Обмін полонених в Україні

Депутат також підкреслив, що останні події допоможуть Києву і Москві обговорити питання щодо газового контракту, дія якого скоро закінчиться.

"Без російського газу Україна просто замерзне взимку, що Зеленський і його прем'єр-міністр Олексій Гончарук добре розуміють. Також варто обговорити питання скасування тих указів Верховної ради щодо поставок російської продукції на Україну, оскільки це питання стало ще більш актуальним через шахрайства Євросоюзу", - вважає російський політик. Віктор Водолацький

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Віктор Водолацький

Політик наголосив, що проведений обмін полонених в України справді створив усі передумови та хороші шанси шанси для відновлення відносин з Росією, в тому числі з різних економічних питань. Однак Водолацкий нагадав, що головна проблема все-таки - це виконання Мінських домовленостей.

Нагадаємо, раніше повідомили, що скоро львівський моряк повернеться у рідне місто

Як повідомляв портал "Знай.ua", правозахисники розкрили злочини путінських нелюдів в Україні

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського розповіли, як звільнили Сенцова та інших полонених