Серед тих, хто після обміну полоненими прибув до Росії, був і журналіст Кирило Вишинський. Він є керівником порталу "РІА Новини Україна".

Кирило Вишинський після звільнення повернувся в Москву і там зробив заяву про те, що до нього не раз приходили українські політики з пропозицією написати заяву на обмін. Про це він розповів на прес-конференції. Конкретних прізвищ українських політиків Вишинський не називав.

Кирило Вишинський

"Тримали мене як обмінний фонд, шантажували вище керівництво Росії", - заявив журналіст. Кирило Вишинський

Обмін ув'язненими між Росією і Україною, вважає Кирило Вишинський, призведе до "тектонічного зрушення у відносинах".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Зеленський виграв (вибори) на величезних очікуваннях: очікуваннях світу, примирення всередині країни. Звичайно ж всі чекають цього", - додав Вишинський. Кирило Вишинський

Кирила Вишинського затримали в Києві в травні 2018 року, і загалом в СІЗО він провів більше 400 днів. Журналіста звинувачують в підтримці самопроголошених Донецької і Луганської народних республік, а також в державній зраді. З-під варти Вишинський був звільнений судом Києва 28 серпня.

Обмін бранцями між Москвою і Києвом відбувся 7 вересня.

Нагадаємо, раніше у Зеленського розповіли, як звільнили Сенцова та інших полонених

Як повідомляв портал "Знай.ua", мама звільненого українського режисера Олега Сенцова приїхала з анексованого Криму

Також "Знай.ua" писав, що Трамп хоче змусити Зеленського втрутитися у вибори 2020 року