В ДПУ місце звільненого Анатолія Матіоса займе Віктор Чумак - президент вже погодив призначення.

10 вересня президент України Володимир Зеленський погодив призначення екс-нардепа Віктора Чумака заступником генерального прокурора - головним військовим прокурором України.

Видання ZN.UA опублікувало документ, підписаний главою держави.

"Кандидатура Чумака Віктора Васильовича для призначення на посаду заступника генерального прокурора - головного військового прокурора узгоджена", - йдетьмся в документі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Напередодні видання, посилаючись на власні джерела, повідомило про плани генпрокурора Руслана Рябошапки призначити Чумака керівником військової прокуратури замість звільненого Анатолія Матіоса. За даними джерел, нове керівництво має намір переформатувати військову прокуратуру, виключивши її подвійне підпорядкування ГПУ і Міністерству оборони.

Зазначається, що Віктор Чумак давно і близько знайомий з Русланом Рябошапкою.

Нагадаємо, Матіос не збирається йти з державної посадиатіос не збирається йти з державної посади і мітить в СБУ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський вирішив розпустити ЦВК