Сьогодні, 10 вересня, проходить засідання Верховної Ради. Так, народні депутати проголосували за дострокове припинення повноважень депутата від Слуги народу Анни Коваленко.

За відповідну постанову про складення депутатських повноважеть проголосували 369 народних депутатів.

Коваленко написала заяву про складання депутатських повноважень у зв'язку з призначенням заступником голови Офісу президента.

"Припинити достроково повноваження народного депутата України Коваленко Анни Миколаївни, обраної в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, політична партія "Слуга народу", у зв’язку з особистою заявою про складення нею депутатських повноважень", - йдеться у тексті постанови.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Слід відзначити, 4 вересня президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Ганни Коваленко заступником керівника Офісу президента.

Як відомо, Анна Коваленко - українська активістка, голова громадської організації "39-а жіноча сотня Самооборона Майдану".

Працювала радником і консультантом міністра інформаційної політики, міністра оборони, комітету Верховної Ради з питань оборони і безпеки та Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації. Обрана народним депутатом України за списком партії "Слуга народу" під №35.

Нагадаємо, що дитячі фото Зеленського влаштували фурор у мережі, геть не схожий на президента: "Вовочка у шапочці з помпоном".

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада ухвалила законопроект Зеленського про імпічмент.

Також портал Знай.ua писав, що звільнений моряк поділився емоціями від зустрічі із Зеленським: "Дуже щирий і зворушливий".