Звільнений з полону Росії український моряк В'ячеслав Зінченко поділився враженнями про зустріч з Володимиром Зеленським. Як відомо, президент зустрів 35 колишніх полонених у літака, яким вони повернулися в Київ.

За словами моряка, зустріч видалася досить щирою і зворушливою, передає Politeka.

«Я був шалено радий і, звичайно, хотів би подякувати президентові за його роботу. А вийшло так, що я підійшов, а він мені сказав «спасибі». Це був дуже щирий і зворушливий момент», – зазначив Олександр.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також він розповів про події в російському СІЗО, які вказували на швидке визволення з полону. Так, Зінченку не принесли води, яку він замовляв на цілий місяць.

«Моєму сусідові принесли, а мені – ні. Я зрозумів, що це хороший знак, але сказав собі, що не радий, доки не сяду в літак. Потім до мене зайшов консул, і я підписав документи, що можу покинути територію Росії. О 4 ранку мені сказали: «З речами на вихід». Найочікуваніші слова, які я мріяв почути в цих стінах», – зізнався звільнений моряк.

Нагадаємо, Олександр Кольченко розповів про повернення в Україну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський подзвонив Путіну після обміну полоненими.

Також портал Знай.uа писав, що сім'я Олега Сенцова терміново покинула Крим і направляється в Київ.