Президент Володимир Зеленський відзначається нестандартним підходом до керівництва державою. Так, для ухвалення важливих рішень він організовує брейншторми, на які запрошує кількох чиновників зі своєї команди.

Про це повідомляє Українська правда.

На "мозкових штурмах" зазвичай присутні голова Офісу президента Андрій Богдан, перший помічник і давній бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір та помічник президента Андрій Єрмак.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Окрім цього найближчого оточення Зеленського, на брейншторми також приходить Сергій Трофімов, який курує регіональну політику та координує роботу з мажоритарниками, і заступники Богдана з інформаційних питань Кирило Тимошенко і Юрій Костюк.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що Костюк у свою чергу зосереджений на роботі особисто з президентом. Він пише тексти виступів президента та вигадує нові форми для спілкування Зеленського із суспільством – в основному в обхід журналістів. Саме йому належить ідея монологу президента за кермом "Tesla".

Також подейкують, що найбільший вплив на президента має його дружина Олена Зеленська. Він радиться з нею перед прийняттям важливих рішень, та все ж кінцевий вибір Зеленський приймає самостійно.

Олена Зеленська, перша леді України
Олена Зеленська, перша леді України

Відзначається, що зі своїм оточенням Зеленський не церемониться – може бути досить жорстким, злитися і навіть матюкатися. Але лайку президента не сприймають негативно, мовляв, якщо Зеленський при комусь матюкається, то він довіряє цій людині.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський планує відвідати США 23 вересня для участі в Генасамблеї ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський відчитав губернатора Рівненщини Коваля.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський знайшов Андрію Богдан заступника серед ворогів Порошенка: адвокат з блискучою кар'єрою.