Президент України Володимир Зеленський призначив голові Офісу президента Андрію Богдану двох заступників - Андрія Смирнова та Ігоря Жовкву. Відповідні укази з'явилися на сайті глави держави.

Андрій Смирнов народився у 1981 році. Він вивчав право у Національному університеті "Києво-Могилянська академія". Смирнов - відомий український адвокат і депутат Дніпропетровської обласної ради.

Варто відзначити, що Смирнов був адвокатом людей, яких переслідували за часів президентства Петра Порошенка. Серед них головний редактор видання "Страна" Ігор Гужва, екс-керівник фракції Партії Регіонів Олександр Єфремов та багатьох інших.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ігор Жовква народився у 1979 році. Він кандидат політичних наук. Працював керівником Головного департаменту зовнішньої політики і європейської інтеграції Адміністрації президента України.

Нагадаємо, Зеленський відчитав губернатора Рівненщини Коваля на очах всієї України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Денисова пояснила, чому Зеленський приховує деталі обміну полоненими.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський прибрав з Київщини ще одного дружка Порошенка.