У четвер, 12 вересня Вищий антикорупційний суд України провів заочний арешт скандального колишнього судді часів президентства Віктора Януковича — Віктора Татькова, передає Хвиля.

Рішення про заочний арешт є необхідною умовою для екстрадиції Віктора Татькова з Австрії, де він на даний момент переховується від слідства. До цього правоохоронні органи України зверталися до влади Австрії з проханням видати Татькова, однак не могли добитися екстрадиції побіжного судді.

Віктор Татьков з 1994 по 2010 рік працював в господарських судах Донецької області, з 2010 по 2014 рік був головою Вищого господарського суду України.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Слідство підозрює Татькова в тому, що він виносив неправосудні рішення, скоював корупційні та майнові злочини, створив і керував злочинним угрупуванням, отримував хабарі і відмивав гроші, чинив вплив на роботу судових органів.

Українські слідчі розшукують скандального суддю з грудня 2016 року.

Нагадаємо, Разумков розкрив реалії української політики.

Як повідомляв Знай. ua, скандальний суддя часів Януковича повернув все.

Також Знай. ua писав, що одеська суддя Наталія Богацька "ґвалтує" феміду заради Курченко і мафії.