Очільник СБУ Іван Баканов анонсував масові звільнення у відомстві, заявивши, що скорочення кількості силовиків планується в рамках реформи Служби безпери.

Глава Служби безпеки України Іван Баканов анонсував реформу відомства, в рамках якої пообіцяв провести скорочення штату і підвищення зарплат. Про це повідомляє видання Liga.net.

Анонсовані події є частиною системної реформи, тому скорочень не уникнути, зазначив Баканов.

"Скорочення штату буде обов'язково. Про це говорити досить боляче, тому що це в першу чергу штат - це люди. Скорочувати завжди неприємно, але це потрібно робити", - заявив Баканов.

Також глава відомства поскаржився на нинішній рівень зарплат працівників спецслужб і зазначив, що співробітники СБУ повинні бути забезпечені належним чином.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Якщо ви порівняєте, скільки отримує співробітник СБУ і скільки на аналогічній посаді отримує співробітник іншого органу, ви побачите, що перші в цій лінійці отримують на 30% більше зарплати".

"Наші люди повинні бути забезпечені належним чином", - заявив Баканов.

Нанадаємо, Іван Баканов розповів про телефонні розмови з Зеленським.