Колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не помітив негативних рис у президента Володимира Зеленського за час спільної роботи.

Про це екс-прем'єр розповів в п'ятницю, 13 вересня в кулуарах щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES). Гройсман прокоментував співпрацю з президентом Володимиром Зеленським за час дії колишнього складу Кабміну.

Гройсман зазначив, що у нього не було конфлікту з президентом і він на нього не ображається

"У дорослому світі на такі речі не ображаються. Президент сказав свою позицію, я заявив про свою позицію. Це абсолютно такі політичні речі ... Можу сказати, що ми працювали з ним кілька місяців абсолютно нормально: в контакті, у взаємодії. Якщо були якісь робочі питання, ми їх швидко вирішували ", - зазначив екс-прем'єр.

Гройсман також додав, що не помітив негативних рис у Зеленського як керівника за той час, що вони працювали разом. Але зазначив, що президент досить важливий і дуже комунікабельний.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Зараз Гройсман залишився в Києві і працює зі своєю урядовою командою.

Нагадаєммо, Гройсман уперше пішов проти Богдана