Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повернувся зі своєї двотижневої відпустки і в середу, 14 серпня, провів засідання Кабінету міністрів. Варто відзначити, що політик, схоже, відпочивав явно не на дачі і дуже засмаг. Про це пише блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні Гройсман провів перше засідання Кабміну після відпустки. Як вам засмагу Володимира Борисовича? Правда вражає?", - пише Шнайдер.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сегодня Гройсман провел первое заседание кабмина после Отпуска. Как вам загар Владимира Борисовича? Правда Впечатляет?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 14 augustus 2019

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Підписники не пройшли мимо і теж вирішили підколоти засмаглого міністра.

"Схуд, підзагорів, а ще гроші все повернув, шо в казні взяв правдами і неправдами і по царськи погасив борг взятий у мвф", "Бідний города полов", "відпочив по повній, а на вас ви зрозуміли", "Може від печінки така реакція", "У Кирилівці, він же патріот?", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Гройсман підклав Зеленському величезну свиню, Кличко "у грі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Гройсману нарахували "бонус" за 16 днів відпустки.

Також Знай.uа писав про те, що українці дали кілька порад міністру Омеляну.