Про це в програмі "Не добрий вечір" заявив її телеведучий Ігор Лесев.
"Саме так думає Володимир Гройсман. Чоловік колись був директором овочевого ринку. А потім у нього з'явився костюм, і він став директором великої овочеві бази, яку тепер слід називати Україною. Правда, з появою костюма, овочеве мислення Гройсмана не змінилося. Він вивчив нові модні слова, начебто блокчейн і старт-ап. Але залишаючись по мислення директором ринку, він буде пропонувати країні запускати кавунові баржі", зазначив він.
Саме з цим, стверджує Лесев, пов'язані "напади грандіозних перемог" Гройсмана.

"На цьому тижні Гройсмана здолали напади грандіозних перемог. Для початку прем'єр-міністр відзвітував про епохальну подію. З США в Україну прибув перший готовий локомотив. Гройсман з цього приводу написав пафосний до розчулення пост. Думаю, директор General Electric, чия компанія продала морально застарілі паровози і створила робочі місця для американців, не зумів би так натхненно все описати", — підкреслив він.
Більше того, телеведучий також розповів про безглуздій ситуації, в якій опинився український прем'єр.
"Гройсман на цьому тижні відвідав якийсь форум з дикою назвою "Повна мобілізація: спильный план". І на ньому розповів про позитивні економічні зрушення. Проблема навіть не в тому, що на Гройсмане був новенький костюмчик. Директор великого ринку забув самого себе триденної давності. Це куряча пам'ять. В молоді роки. А три дні тому Гройсман сказав буквально наступне. "Україні загрожує дефолт і фінансова катастрофа, якщо Україна не виконає вимоги Міжнародного валютного фонду про підвищення ціни на газ"", — уточнив він.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гройсман налякав українців дефолтом.
Незважаючи на запевнення Володимира Гройсмана про нібито зростаючій економіці України, країна занурилася в боргову яму, з якої сама не вибереться.
Прем'єр вже попередив, що невиконання умов МВФ поставить країну на межу дефолту.


Як повідомляв раніше "Знай.uа", що Гройсман привітав з Днем міста річку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Також "Знай.uа" писав, що Гройсман залізе в конверти українців.