Український президент Володимир Зеленський заявив, що вибори на окупованій частині країни можуть пройти лише за умови капітуляції і виведення російських військ.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби президента Володимира Зеленського.

Так, після зустрічі між президентом України та головою Естонської Республіки пройшла прес-конференція. Володимир Зеленський у своїй промові згадав про важливість проведення виборів на окупованих територіях Донбасу. Причому вибори повинні пройти у відповідності з українським законодавством.

"Це питання звільнення людей, питання розведення військ - зараз ми говоримо про розведення в Золотому та Петровському, по всій території — це 400 кілометрів. І тільки після цього ми можемо говорити про формат виборів на окупованих територіях", - заявив президент.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський зазначив, що вибори є частиною Мінських угод, які є обов'язковими до виконання.

Нагадаємо, "Слуги народу" переплюнули "майданну царицю" Ірину Луценко: скандальні фото нових нардепів.

Як повідомляв Знай.uа надутий Порошенко судорожно прокоментував допит, на злодієві і шапка горить: "Нас не налякати".

Знай.uа писав, Зеленський запланував офіційний візит до одного України: про що домовиться президент.