Кабінет Міністрів України має намір провести перепис населення.

Таку заяву зробив під час 16-го форуму YES прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

За його словами, поки перепис населення буде проведено частково. Як відомо, в останній раз перепис населення проводився в 2001 році. На той час в Україні проживало 48 мільйонів 457 тисяч чоловік. За ці роки в країні неодноразово відбувалися кардинальні зміни, так що поки неясно, скільки жителів покинуло Україну і прийняв громадянство інших держав.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

"Ми думаємо над тим, як провести перепис вже в цьому, а не в наступному році". Олексій Гончарук

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Прем'єр-міністр акцентував увагу на тому, що не думає, що це можна зробити буде повністю за один раз, але якась частина роботи буде виконана.

Також Олексій Гончарук під час свого виступу на форумі повідомив про те, що українців у наступному році чекають великі системні реформи – парламент 9-го скликання голосуватиме за ці зміни вже найближчим часом.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Нагадаємо, що в п'ятницю, 13 вересня, у Києві стартував форум Ялтинської європейської стратегії (YES), який відвідали багато політиків та громадських діячів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.