Український президент Володимир Зеленський заявив, що його парі з мером Дніпра Борисом Філатовим щодо відкриття Нового мосту ще не закінчено.

Про це глава держави заявив під час робочої поїздки в Дніпропетровську область.

Зеленський зазначив, що міст, дійсно, зроблений в строки, але його якість залишається загадкою до цих пір.

"Те, що я бачу зараз - міст зроблений в строки, але якість мосту ми не можемо підтвердити. Якщо можна, пан мер передасть мені особисто матеріали, я тоді звернуся в спеціальну комісію. Нехай потім приїжджає комісія і приймає... Парі триває". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський домовився з мером Дніпра Борисом Філатовим про те, що мер подасть у відставку у разі зриву терміну відкриття Нового мосту після реконструкції 14 вересня 2019 року.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський знову заявив про свою позицію залишатися главою держави лише п'ять років.

Раніше Знай.ua повідомляв, Пальчевський по поличках розклав зустріч Зеленського з Коломойським.

Також Знай.ua писав, Зеленський дав жорсткий наказ СБУ, на кону - мільйони.