Андрій Ілларіонов - екс-радник президента Російської Федерації розповів, як глава Росії хоче повернути під контроль Україну.

Про це він повідомив у своєму інтерв'ю «Апострофу» під час 16-го щорічного форуму YES (Ялтинська європейська стратегія) в Києві. Про це повідомляє Хвиля:

"При підписанні формули Штайнмайера Україна отримує бомбу сповільненої дії, а може і незамедленного дії. Тому що запуск цього формату означає реалізацію мінських угод (перше і друге). Два державних утворення, увімкненні в державне тіло України, будуть підривати політичну систему країни зсередини. Вони будуть блокувати її розвиток" - заявив Ілларіонов.

Екс-радник Путіна попередив про те, що такий розвиток подій значно віддалить Україну від Європи:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Це блокує будь-яке просування України в бік ЄС, НАТО та інтеграції із західним світом. Більш того, після того, як процес інтеграції так званого цивілізаційного діалогу відбувається, немає ніяких політичних, правових та інших механізмів, які б запобігли від участі в загальнонаціональних виборах тих жителів, які опинилися на території «ЛНР» і «ДНР». Антиукраїнські партії на останніх парламентських виборів отримали 18% голосів на тлі успіху партії «Слуга народу». З появою цих двох анклавів, число голосів, які збираються пропутінськими партіями, легко зросте до 35-40 відсотків в національному парламенті"

І, в кінцевому підсумку, у президента РФ є всі шанси отримати повну владу над Україною.

Нагадаємо, раніше Адепт Путіна висунув умову щодо повернення Криму: "Треба Україні увійти до складу..."

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кучма попередив Зеленського про капкані в ЄС: Меркель і Макрон підіграють Путіну

Також Знай.uа" писав, що Окупанти в Криму готують дітей вмирати за "русский мир": автомати в руки взяли навіть малюки