Президент України Володимир Зеленський зустрівся з всесвітньо відомими кіноакторами та продюсерами. Зустріч пройшла у рамках щорічного форуму "Ялтинської європейської стратегії" (YES), який проходив у Києві. Президент обговорив питання розвитку кіноіндустрії в Україні.

Про це Зеленський повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Fecebook.

"Вчора говорили зі сценаристом і продюсером уже культового серіалу "Чорнобиль" Крейгом Мезіном, ввечері, під час форуму YES мав приємність поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс та актором і продюсером Ештоном Кутчером. З усіма мали плідну бесіду про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії, а також про шляхи залучення інвестицій у неї, особливо з огляду на те, що наша країна зробила перший вагомий крок до впровадження системи rebates", - йдеться в дописі президента.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Володимир Зеленський закликав світових режисерів знімати кіно в Україні. На думку президента, для цього є абсолютно все необхідне.

"Звертаюся до представників світової кіноспільноти. Двері України відкриті для вас. Ми маємо все задля того, щоб знімати якісне кіно – і чудові локації, і "прокачаних" фахівців, і належну технічну базу. Давайте створювати шедеври разом!" - резюмував глава держави.

Протягом двох днів мав кілька неймовірно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно. Вчора говорили зі...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 14 september 2019

Зазначимо, що форумом YES у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, зберуться понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 26 країн, які будуть обговорювати глобальні виклики майбутнього, а також політичну ситуацію та її значення для Європи і України. XVI Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" буде проводитися з 12 по 14 вересня.

Нагадаємо, що Зеленський справив фурор на "Іграх нескорених", до сліз: "Ви надихаєте таких людей, як я".

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Богдан засвітився в компанії скандальної моделі, обіцяла роздягнутися: фото і подробиці зустрічі.

Також портал Знай.ua писав, що Кучма попередив Зеленського про капкан в ЄС: Меркель і Макрон підіграють Путіну.