Андрій Пальчевський - відомий бізнесмен і телеведучий поспілкувався з журналістами Политеки і розповів, як він ставиться до нового президента і що треба зробити зі старою владою.

Пальчевський розповів, що Порошенко відправив 40 мільярдів доларів на рахунки за кордоном. Про це повідомляє Politeka

"Якщо людина йде у владу, володіючи мільйонами у нього можуть бути дві причини на це: він хоче роздати свої мільйони і померти голим в сорочці або просто награбувати ще. Я думаю, вся історія України - це другий варіант" - сказав Пальчевський.

Також провідний запевнив у тому, що корумповані схеми, які були при старій владі, тепер точно не пройдуть: "Зеленський дасть по голові!".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Далі Пальчевський сказав, що чинному президенту, краще всього, займатися легітимними проектами: очищення Дніпра, нові технології. Для того, щоб у нього була частка в цьому проекті він зміг і далі працювати з чистою совістю.

"Я заробив перший мільйон 30 років тому. І зробив це без допомоги держави. Не всі великі гроші робляться з держави. От хочеться сказати: ви вже награбували 50, 60, 100..Ну і ви вже нажретесь коли-небудь?" - продовжив Пальчевський.

"Досить одного мерзотника, щоб погубити державу" - процитував Наполлеона бізнесмен.

Нагадаємо, раніше Зеленського попросили "озолотити" українців, вистачить всього "20 копійок": як це буде працювати

Дубинський з "Слуги народу" зірвав маску з нового голови "Укроборонпрому": ниточки ведуть до Путіна

Як повідомляв портал "Знай.uа" Сенцов показав єдине фото з російської в'язниці: "Дав знати, що живий"

Також Знай.uа" писав, що Зеленського попросили "озолотити" українців, вистачить всього "20 копійок": як це буде працювати