Журналіст і народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook листування з директором "Укроборонпрому" Айварасом Абромавічусом.

Він стверджує, що глава Укроборонпрому сам написав йому, після того, як на сайті Dubinsky.pro з'явилася новина Олексія Комахи про те, що Абромавічус інвестує у Путіна.

"Я ніколи не публікую особисті листування. Але тут інший випадок. Абромавічус сам публікував свої листування з іншими людьми. І, мабуть, цілком нормально до цього ставиться. Тому - приймаю його правила гри. Насолоджуйтеся. Хамів треба вчити", - пише журналіст у публікації.

Олександр Дубинський

У листуванні видно, як Абромавічус надсилає Дубинському ту саму статтю і стверджує, що той бреше і не червоніє. Зокрема, він заявив, що не є акціонером East Capital з тих пір, як почав працювати в уряді.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Дубинський же звернув увагу директора "Укроборонпрому" на те, що не він є автором статті та він зазначений в кінці новини і порадив звернутися до нього.

"Але сам з легкої руки, з великим задоволенням фейки готовий у будь-яку пору часу поширювати. Контента не вистачає? Або реальної роботи мало в Раді?", - заявив Абромавічус в листуванні.

После того, как Алексей Комаха опубликовал на сайте Dubinsky.pro новость о том, что директор Укроборонпрома Абромавичус...

Geplaatst door Александр Дубинский op Zondag 15 september 2019

Нагадаємо, Арахамія з "Слуги народу" пов'язав Луценка з нелегальним бізнесом.

Як повідомляв Знай. ua, Дубинський з "Слуги народу" зірвав маску з нового голови "Укроборонпрому".

Також Знай. ua писав, що НАБУ відкрило справу на скандального екс-директора "Укроборонпрому" Букіна.