Нещодавно відбулася неформальна зустріч президента України Володимира Зеленського і його дружини Олени з парою голлівудських акторів - Мілою Куніс і Ештоном Кутчером. Зірки приїхали в Україну, щоб виступити на форумі Ялтинської Європейської стратегії.

Фото із зустрічі виклала в мережу перша леді України Олена Зеленська. "Приємне знайомство, жвава розмова і справжнє задоволення від спілкування", - підписала фото вона.

Допис Олени Зеленської

В свою чергу Міла Куніс розповіла західним ЗМІ, що сім'я Президента України вразила її неймовірною щирістю і простотою. Вона висловила радість за Україну і впевненість в успіху країни за час президентства Зеленського.

Зустріч подружжя Зеленських із Мілою Куніс та Ештоном Катчером

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Вони неймовірно прості і щирі. Президент Зеленський знає чого хоче і нам він запропонував дуже цікаві речі. Голлівуд йде в Україну, дитинко .."- заявила Куніс. Міла Куніс

Голівудська акторка Куніс народилася в України і зараз вона приїхала до Києва разом зі своїм чоловіком, щоб виступити на форумі Ялтинської Європейської стратегії. В рамках заходу і відбулася її зустріч з українським президентом, якого вона охарактеризувала, як цікаву, розумну і віддану справі людину.

Зустріч подружжя Зеленських із Мілою Куніс та Ештоном Катчером

Подробицями неофіційної зустрічі з акторами поділився в Facebook Володимир Зеленський.

"Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс і актором і продюсером Кутчером. Мали плідну бесіду про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії, а також про шляхи залучення інвестицій в неї, особливо з огляду на те, що наша країна зробила перший вагомий крок до впровадження системи rebates", - написав президент. Володимир Зеленський

Зустріч подружжя Зеленських із Мілою Куніс та Ештоном Катчером

Ештон Катчер припустив можливість України стати технологічною наддержавою і похвалив подружжя Зеленських за хорошу англійську мову.

Нагадаємо, раніше у Зеленського назвали головну умову повернення Донбасу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін висунув Зеленському "залізний" ультиматум за планом Штайнмайера

Також "Знай.ua" писав, що Польща звернулася до Зеленського з вимогою