Спікер Верховної Ради України дев'ятого скликання Дмитро Разумков заявив, що чинний регламент парламенту не відповідає тим завданням, які перед ним ставлять.
Регламент, який приймали багато років тому, зараз не підходить для ефективної роботи сучасної Верховної Ради. Регламент точно очікують суттєві зміни.

Говорячи про свою зустріч з главою Місії Європейського парламенту щодо реформування Верховної Ради, екс-президентом Європарламенту Петом Коксом, Разумков зазначив, що раніше було напрацьовано достатньо велику кількість ділових пропозицій за реформу парламенту, які були втрачені.


"Всі чудово розуміють сьогодні, що регламент не відповідає тим викликам, які стоять перед Верховною Радою України", - повідомив Разумков.

Спікер також розповів, що сподівається на впровадження напрацювань команди президента Зеленського, які могли б зробити роботу парламенту набагато продуктивніше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше Разумков поставив жирну крапку в питанні виборів на Донбасі: "Це не пов'язано з..."

Як повідомляв портал "Знай.uа" "Слуги народу" переплюнули "майданну царицю" Ірину Луценко: скандальні фото нових нардепів

Також Знай.uа" писав, що "Слуги народу" публічно покаялися за кнопкодавство і відмовилися від зарплати: "Буде для нас уроком"