Відомий український телеведучий Ігор Лесев розповів про незвичайну зв'язку повісток від українських правоохоронців та "чорну смугу в житті Валерії Гонтаревої. Він розповів про це у своїй програмі "Недобрий вечір". Як відомо, під Києвом в с. Гореничі маєток колишньої чиновниці був спалений в ніч на вівторок 17 вересня.

Під час своєї промови Лесев звинуватив Гонтареву в банкрутство сотні банків, "раздалбывании" курсу гривні і розорення мільйонів людей. Після цього він заявив, що виявляється у Гонтарєвої всі вкрадені гроші виведені в офшори спільно з Порошенком. Лесев уточнив, що Гонтарєвої колись приїхати на допит у Київ, але повістки надсилаються.

"Гонтарева провернула найбільшу аферу в Українці. Вона своїми пухкими руками залізла кожному в кишеню. Вона девальвувала гривню втричі. Наймерзенніше, що вона зробила - зробила масове закриття банків - 80 фінустанов", - зазначив Лесев.

За його словами, ВВП обвалилось на 35%.

"Ця пінгвіниха зараз сидить в Лондоні і звідти роздає поради Зеленському - необхідно зберегти досягнення макроекономічної стабілізації", - іронізує ведучий.

Ведучий зазначив, що після того, як за нею почали полювати правоохоронці, у неї в житті почалася чорна смуга. Спочатку у колишньої керівниці НБУ трапилася аварія, а потім спалили машину її невістки, а тепер підпалили її будинок.

Ведучий бридко пройшовся по переломах і травмах Гонтаревої, а потім переключився на пожежу в її заміському будинку. Він зазначив, що палало з усіх боків і дуже сильно, вигоріло все до тла. Лесев розповів, що навіть якщо спробувати підпалити сарай у своєму дворі, то це зробити навряд чи вдасться.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв у Twitter, що поліція розслідує підпал будинку колишньої голови Національного банку Валерії Гонтаревої під Києвом.

Нагадаємо, на згарищі маєтку Гонтаревої відшукали дещо цікаве: ось що вдалося врятувати від вогню.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський взяв справу про підпал маєтка Гонтаревої в свої руки: "Брутальний злочин..."