У селищі Гореничі (Київська область) в ніч з 16 на 17 вересня згорів маєток, власником якого є Олег Гонтарев, чоловік колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтарєвої.

Як розповіла сама Валерія Гонтарева, це був саме підпал, в будинок кинули коктейль Молотова і він загорівся. 54-річна Валерія Гонтарєва також повідомила, що разом з особняком згоріли всі документи і фотоархіви, пише "Страна".

Але завдяки 60-річній Зої Томашевській (свасі Гонтарєвої) дещо таки збереглося, правда в електронному вигляді. У родички екс-очільниці Нацбанку в соціальній мережі "Однокласники" було кілька альбомів з сімейними фото, зокрема з 30-річчя зятя Антона, який одружений на дочці Вікторії.

Однак після вчорашньої публікації одного з українських видань, Зоя перейменувала себе в соцмережах на Францишековну Tomaševskuû (Муравйову) і, на жаль, видалила частину фотографій. Але нам вдалося зберегти зйомку минулорічної вечірки в стилі наркомафії.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це було в березні 2018 року, так як день народження Антона Гонтарєва 8 березня. Торік йому виповнилося 30 і в честь цього влаштували бенкет у ресторані італійської кухні MARIO.

Нагадаємо, Рада зібралася перейменувати історичне місто України: озвучена нова назва.

Як повідомляв Знай.uа українцям показали фото терориста Белько: чому ветеран АТО вирішив відправити міст Метро в повітря.

Знай.uа писав, Кличко примчав розбиратися з терористом на "лісапед", українці вмирають зі сміху: "Ти моя бубочка".